Makers gezocht "Buitenspelen".

Theatergroep Boktor zoekt makers om samen te gaan ‘Buitenspelen’ (onbezoldigd/stage).

 

Boktor is een theatergroep die voorstellingen maakt waarbij amateurspelers gekoppeld worden aan een jonge theatermaker. Kwaliteit, onderzoeken en experimenteren staan hierbij voorop. Boktor is inmiddels een begrip in Goirle en omstreken. Boktor wil voorloper en voorbeeld zijn in Brabant van amateurtoneel in ontwikkeling. Toneel wat schuurt, verwondert, afstoot, confronteert, inspireert en vooral een maatschappelijk kritische maat blijft slaan.

 

‘Buitenspelen’ is een nieuw locatie theaterproject van Boktor. Meerdere jonge makers gaan elk apart met een kleine groep amateurspelers aan de slag. Men laat zich inspireren door het overkoepelend thema “leedvermaak” en de locatie. De uitdaging voor de makers is om hun eigen concept te plaatsen in het algemene concept van het project. Daarnaast word je gedwongen om een verdiepende slag te maken in spel coaching door de kleine spelersgroep.

 

Wij zoeken makers die gevorderde spelers verder kunnen laten groeien in hun spel. Die naast didactische vaardigheden, ook een sterk artistieke visie durven neer te zetten.

 

Ter voorbereiding wordt er in bijeenkomsten aandacht besteed aan het algemene concept en de individuele concepten. Daarnaast wordt er een verdiepende slag gemaakt in het coachen van volwassen amateurspelers.

 

Data:

10 en 11 september repetitiedagen.

12 september repeteren en voorstellingen spelen.

 

De makers worden geselecteerd op basis van je motivatie en een gesprek.

Enthousiast? Stuur vóór 24 juni je motivatie en eerste conceptidee naar info@boktortheater.nl

Check Boktortheater.nl-2.png