Aanmelden auditie - Ferd's Bloemen B.V.

Auditie doen bij Boktor
Boktor streeft er naar om elke auditant te mogelijkheid te geven het maximale te kunnen laten zien in de beschikbare tijd tijdens de auditie. Daarom richt Boktor haar audities zo in dat een speler meerdere kansen krijgt en meerdere scenes kan spelen en een gedeelte kan improviseren. We snappen ook dat een auditie ontzettend spannend kan zijn. De doelstelling is dan ook om een ieder op zijn gemak te stellen zodat spelers lekker kunnen acteren in plaats van auditeren.


Als je auditie doet stem je in dat je beschikbaar bent op de repetitie dagen, weekenden en de speeldagen. De auditie dagen zijn als volgt:

 

Vrijdag 11 maart (avond)

Zaterdag 12 maart (ochtend)

Zaterdag 12 maart (middag

Donderdag 17 maart (avond)

*Gelieve je voorkeur aan te geven op het inschrijfformulier

Boktor gaat zorg dragen voor de veiligheid van haar auditanten. Dit houd in (ondanks de versoepelingen) dat wij de audities dusdanig inrichten dat we fysiek contact vermijden en dat we helaas geen mensen kunnen ontvangen met klachten.

We zouden je vriendelijk willen vragen onderstaande bijlagen te lezen voorafgaande je inschrijving voor de auditie. We gaan er vanuit dat deelnemers op de hoogte zijn als ze aansluiten bij de auditie en akkoord zijn met de voorwaarden. Denk aan de deelname kosten, de repetitie beschikbaarheid en voorstellingsweek aanwezigheid.

 

Informatie:
 

Huishoudelijk reglement Boktor 2022

Repetitie schema - Ferd's Bloemen B.V.

Formulier bescherming persoonsgegevens

Deelname formulier Cast - Ferd's Bloemen B.V.

Privacy Wetgeving AVG

Rollen beschrijvingen - Ferd's Bloemen B.V.

Auditie inschrijfformulier - Ferd's Bloemen B.V.