Hamsters eten Vlees, de nieuwe voorstelling van theatergroep Boktor, wordt verplaatst naar 2021. Maar Boktor zit zeker niet stil. Theatergroep Boktor heeft naast het maken en spelen van uitdagende voorstellingen ook als doel om spelers te laten ontwikkelen. Theatergroep Boktor biedt daarom een verdiepend speltraject aan. Deze lessenreeks biedt de ruimte om het ambacht van het acteren flink onder handen te nemen. Artistiek leider en regisseur Mike van Amelsfoort zal vanuit verschillende perspectieven het theatervak aanvliegen. Een unieke kans om in 3 maanden tijd te groeien als acteur. We kiezen er bewust voor om in een kleine groep te werken, zodat jij als acteur altijd goed aan bod komt.

Meld je snel aan, er zijn maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Vol = vol!


Binnen het traject worden op een dynamische en interactieve manier diverse lessen aangeboden uit de volgende onderdelen

'Hamsters eten vlees'
 

Houd Facebook, Instagram en onze website goed in de gaten. Daar melden wij het laatste nieuws over onze nieuwe productie.


 

Na “De Zuidrand” komt Theatergroep Boktor met een nieuwe voorstelling. 

Wat gebeurt er met mensen die niet door hebben dat ze onderdeel uitmaken van een oorlog? Of zonder het door te hebben ingezet worden als wapen? In de nieuwe voorstelling van Boktor onderzoekt theatermaker Mike van Amelsfoort de gevolgen van moderne oorlogsvoering. Informatieoorlog; een strijd waarin burgers beïnvloed worden door valse berichten.

Geïndoctrineerde burgers zijn het nieuwe wapen. Kun je het hoofd nog koel houden terwijl je omgeving polariseert, de dialoog verhardt en de waarheid steeds lastiger te achterhalen is? Wie en wat is nog betrouwbaar?

 Een zwaar thema? Klopt. Een zware voorstelling? Absoluut niet.