top of page

Nu zijn de rollen omgedraaid

Kelly Heijmans, regisseur in de maak, heeft zich aangesloten bij Boktor. Na afgelopen jaar de ondersteunende regisseur te zijn geweest bij de productie Ferd’s bloemen B.V. heeft Boktor Kelly de mogelijkheid geboden om af te studeren onder de naam van Boktor. Kelly zal daarvoor haar eigen theaterproductie gaan maken genaamd “Suiker”. Vijf spelers zijn al geselecteerd door Kelly zelf om deel te nemen als cast en eind mei zal deze productie gepresenteerd worden in het Jan van Besouw! Zien we je daar?

 

Alsof dat nog niet genoeg is heeft Kelly ook een overeenkomst getekend met Boktor en zal zij dit jaar de Boktorproductie voor onze amateurspelers gaan regisseren, namelijk Parasiet! Dit is voor Boktor ook een grote nieuwe stap dat oprichter en hoofd regisseur Mike Dekker van Amelsfoort dit jaar iets meer naar de achtergrond treed en dus Kelly zal ondersteunen, waar vorig jaar de rollen natuurlijk omgedraaid waren. Mike zal dus niet als regisseur het ‘gezicht’ zijn. Maar gelukkig blijft Mike nog altijd erg betrokken bij Boktor en hoeven we hem en zijn artistieke ingevingen niet te missen.

 

Zien we jou bij Suiker of bij de informatie avond van Parasiet op 23 januari?

IMG_1316.jpeg

Aanmelden informatieavond 2023!

Na een groot succes van Boktor's productie Ferd's Bloemen B.V. blijven we natuurlijk niet stil zitten. Wij kunnen niet wachten om jullie onze plannen voor 2023 te vertellen. Het bestuur, onze regisseur en artistiekleider presenteren jullie de voorstellingen die gemaakt gaan worden. Op deze avond kan je je ook inschrijven voor de audities. Nieuwsgierig? Meld je dan gauw aan! 

Ferd's Bloemen B.V. 49.jpg

Kelly Heijmans maakt maar liefst twee producties in 2023!

Ze deelde de regie tijdens Ferd's Bloemen B.V. maar in 2023 neemt zij niet één maar twee producties voor haar eigen rekening. Ze gaat aan de slag met twee verschillende groepen. In februari worden open audities gehouden voor de voorstelling Parasiet. Daarnaast maakt ze ook haar afstudeervoorstelling, Suiker, bij Boktor. Hiervoor gaat ze aan de slag met professionele spelers. 

1643643493070.jpeg

Ferd's Bloemen B.V. groot succes!

Nog nooit had Theatergroep Boktor zoveel kaarten verkocht als voor Ferd's Bloemen B.V. Daarnaast ontvingen wij veel lovende woorden over de voorstellingen. Het spel, de tekst en zowel de regie werden gewaardeerd. En leuk feitje, ook publiek van boven de rivieren konden de Brabantse zinnen volgen. Vol trots kijkt Boktor dan ook terug op een geslaagde productie, de eerste productie na de beperkingen van Covid19. Op dit moment zijn we druk bezig met het organiseren van het nieuwe seizoen. We zien er naar uit om ons publiek en spelers in 2023 weer terug te zien!

Ferd's Bloemen B.V. 72.jpg

Kaartverkoop van start!

Kaarten voor 'Ferd's Bloemen B.V.'​ zijn vanaf nu beschikbaar. Ga naar de website van CC Jan van Besouw en bestel je kaarten voor 2, 3 of 4 december. 

A48I1774.jpg

Verdiepend Speltraject is afgelopen.

In december sloten wij het Verdiepend Speltraject af met een werkdag. De maatregelen rondom Corona konden het enthousiasme van de spelers niet afremmen en daardoor konden de laatste lessen doorgang vinden in een passende oplossing.  Docent Mike van Amelsfoort vertelde dat hij elke speler heeft zien ontwikkelen in het ambacht van het acteren. Theatergroep Boktor bedankt alle deelnemers om hun energie en flexibiliteit. Tot gauw! 

Check Boktortheater.nl-3.png
bottom of page