Kaartverkoop van start!

Kaarten voor 'Ferd's Bloemen B.V.'​ zijn vanaf nu beschikbaar. Ga naar de website van CC Jan van Besouw en bestel je kaarten voor 2, 3 of 4 december. 

A48I2195.jpg

Verdiepend Speltraject is afgelopen.

In december sloten wij het Verdiepend Speltraject af met een werkdag. De maatregelen rondom Corona konden het enthousiasme van de spelers niet afremmen en daardoor konden de laatste lessen doorgang vinden in een passende oplossing.  Docent Mike van Amelsfoort vertelde dat hij elke speler heeft zien ontwikkelen in het ambacht van het acteren. Theatergroep Boktor bedankt alle deelnemers om hun energie en flexibiliteit. Tot gauw! 

Check Boktortheater.nl-3.png

Welkom nieuwe voorzitter Jeroen! 

Graag wil ik mij even voorstellen;

 

Mijn naam is Jeroen Mouw en sinds begin dit jaar ben ik voorzitter van Theatergroep Boktor. In november heeft Mike van Amelsfoort mij gepolst en na een meeting met de overige bestuursleden heb ik JA gezegd en vind ik het leuk en uitdagend om met mijn meer commerciële blik te kijken naar Boktor.

 

Wie is Jeroen?

 

Jeroen is geboren in Apeldoorn, en via de hotelschool in Leeuwarden nu terecht gekomen in het Eindhovense. In de tussentijd met omzwervingen in China en op Ibiza en een lange woonperiode Amsterdam. In mijn jeugd was ik een fanatieke sporter (atletiek) en bracht ik veel tijd door in het theater. Mijn vader was destijds (financieel) directeur van de Deventer Schouwburg wat mij een kijkje achter de schermen heeft gegeven van een theater. In mijn jaren in Amsterdam was ik veel te vinden in o.a de Kleine Komedie (cabaret en kleinkunst) en in de Stadsschouwburg voor toneelstukken van Toneelgroep Amsterdam.

 

Mijn werkende leven heeft zich voornamelijk afgespeeld in de commerciële  kant (o.a. internationale (sport)evenementen en marketing. De afgelopen twee jaar stond ik voor de klas als docent voor HBO studenten voor onder meer het vak eventmanagement als ook managementvaardigheden. 

 

Momenteel ben ik weer terug in de charitatieve sector oftewel de fondsenwerving. En dit komt misschien wel direct van pas voor Boktor. 

 

Leuk om jullie straks allemaal in het ‘veld’ tegen te komen en spreek mij gerust aan, zeker wanneer je leuke en interessante ideeën hebt om mee te helpen aan onze ambitie om Boktor naar een hoger plan te tillen.

 

Tot gauw!

Jeroen.jpg

​Applaus voor José

Vier jaar lang was José voorzitter van Boktor. De officiële oprichtingspapieren staan zelfs op haar naam! Vier jaar lang waarbij ze, wanneer ze niet zelf speelde, meestal aan de kant zat bij de repetities omdat ze een vinger aan de pols wilde houden bij de spelers en het proces. Vier jaar, waarbij ze de vergaderingen van Boktor leidde door iedereen de ruimte te geven. Door te stimuleren dat bestuursleden hun taken op eigen wijze invullen en verantwoordelijkheden nemen. Nooit was ze op de voorgrond, maar altijd aanwezig. Het haar humor wist ze te verbinden, met haar inzicht een goede koers uit te zetten. 

José, bedankt! Bedankt voor je inzet, je humor, je kijk op de organisatie en theater in het algemeen, je aandacht en je gezelligheid. En nu wel blijven spelen want we kunnen je niet missen! 

José