Verdiepend speltraject 

Na het succes van vorig jaar komt het verdiepend speltraject terug! 

Theatergroep Boktor heeft naast het maken en spelen van uitdagende voorstellingen ook als doel om spelers te laten ontwikkelen. Theatergroep Boktor biedt daarom een verdiepend speltraject aan. Deze lessenreeks biedt de ruimte om het ambacht van het acteren flink onder handen te nemen. Artistiek leider en regisseur Mike van Amelsfoort zal vanuit verschillende perspectieven het theatervak aanvliegen. Een unieke kans om in 3 maanden tijd te groeien als acteur. We kiezen er bewust voor om in een kleine groep te werken, zodat jij als acteur altijd goed aan bod komt.


Op een dynamische en interactieve manier worden diverse lessen aangeboden uit de volgende onderdelen.

Check Boktortheater.nl-9.png

Fysiek spel - Beweging
Tijdens deze module ontwikkelen we het gebruik van fysieke communicatie. Lichaamstaal kan immers communiceren wat we niet onder woorden kunnen brengen.

Elementair spel - Improvisatie
In deze module leer je scene’s spannend, verrassend en levend te houden. Doormiddel van improvisatie leer je de juiste keuzes te maken in scene’s.
 

Dialoog - Tekst
Als speler is het belangrijk om te leren grip te krijgen op je tekst. Hierdoor kun je zelf gecontroleerd meer nuance aanbrengen. Je leert de dialoog interessant te houden en leert regie aanwijzingen goed te kunnen vertalen. 


Makerschap - Regie en creëren

Creëer meer spelinzicht door te werken aan een scene als regisseur. Door actief in deze rol aan de slag te gaan, krijg je meer inzicht over scene opbouw. 

10 lessen
Donderdag avonden
7 oktober t/m 16 december 2021

28 oktober geen les ivm herfstvakantie
Jan van Besouw Goirle 
Deelname vanaf 15 jaar
120 minuten
€ 185

Aanmelden niet meer mogelijk