top of page
ALL IN.png

ALL IN

In de jubileum voorstelling van ALL IN gaat theatermaker Mike Dekker van Amelsfoort de vraag aan hoe we ons moeten verhouden tot de grote dreigingen van de huidige tijd. Wat kan je als individu doen tegen de opportunistische levenshouding van de mensheid. 

 

Waar Mike normaliter een verhalende structuur hanteert treedt hij voor deze voorstelling buiten zijn comfort zone en maakt hij een drieluik. Een voorstelling waarin het onderzoek van het thema centraal staat en niet de ontwikkeling van personages. ALL IN zal geen antwoord geven op de actuele problematiek waar de wereld mee te maken heeft. Het zal wel een gedachte beweging in gang zetten over hoe we ons als persoon kunnen verhouden tot het overweldigende, ongrijpbare en onoverkomelijke. Dit alles in een toegankelijk en licht jasje zoals men van Theatergroep Boktor gewend is.

ALL IN roept vooral vragen op bij het publiek. Hoe kan je geluk vinden in een destructief toekomst perspectief? Hoe ga je om met onrechtvaardigheid, (nep) nieuws, onverschilligheid, kapitalisme. Het stuk is niet moralistisch want de maker wil geen antwoord geven maar grip krijgen. Mike belicht het stuk vanuit verschillende perspectieven. 

Tekst en regie: Mike Dekker van Amelsfoort

Spel: Anne Daals, Aster de Kruijf, Chantal van Erve Schoenmakers, Emma Kolen, Erika Ermens, Flor Theeuwes, Jasper Staes, Jody de Jager, Kim van Ostaden Bertens, Marloes Verhoef, Maryse van Rie, Myrddin van Strien,

Nicole Schellekens, Petra Brun, Rob van Amelsfoort en Robin Spelt

26232065_1716385121725882_1082245157133825516_o.jpg
bottom of page